Show all

  Nieuwe website voor garage bedrijf

  U als garagist zoekt een professionele website waar u geen omkijken naar heeft. Voor een vast laag bedrag (19,00 euro per maand) heeft u een nieuwe website. U kiest een domeinnaam (.nl). Wij doen de rest. Een moderne layout met alle features die een garage wenst.

  Klanten, nieuwe en bestaande, kunnen u eindelijk vinden op het internet en komen bij uw nieuwe website uit. Doordat u een betrouwbare uitstraling durven ze de stap te nemen om een afspraak te maken. Iedere afspraak ontvangt u per email op het door u opgegeven email adres. Uiteraard krijgt u van ons ook email adressen. Dus geen @hotmail.com of @gmail.com meer..

  • Onbeperkt aantal pagina’s aanmaken
  • Zelf aangeven welke diensten u levert
  • Onbeperkt aantal occasions op uw website plaatsen
  • Gratis .nl domein
  • SSL Beveiligd
  • Snelle oplevering van uw website
  • Geen opstartkosten
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Lage maandlasten

  Bekijk demo voor garagebedrijf

  Bekijk demo voor autobedrijf

  Nieuwe website aanmaken

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *